? ??????????????Spongebob? ????? ?? ???Rating: 4.4 (48 Ratings)??941 Grabs Today. 14833 Total Grabs. ?????
?Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Smokeing Weed? ????? ?? ???Rating: 4.5 (26 Ratings)??783 Grabs Today. 13522 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Cod BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, May 22, 2010

Trouble...lagi

Salam...buat teman2 bloging,hari nie nak berkongsi MASALAH kit dgn korang....hehehek
masalah nyrrr...............wahahahak sorry ek..trrstory ( mengumpatkah....itu )
Hehehek...Kawan I nee,mempunyai kawan WANITA agak mesra,kesnyrr** dia selalu berkongsi masalah,pandangan dengan kawan wanita dia tuu,membuat hubung mereka...semakin hari semakin sangat mesra, bibit2 loving tu xtahu laaa...kan)kot malu nk cakap...
Tapi.....problumnyrr,kawan wanita dia tuu,umurnyrr melebihi kawan i niee,hehehek banyak beb...7tahun lebih

Camnee...ek,kalu nk diputuskan hubung,berat sangat bagi kawan i nie
nkk dteruskan....mak kawan i niee dah bising

kalau..uall,ada pandangan,pendapat @ alternatif yg tbek.....
sila laa coment kay......
sekurang-kurangnyrr...kita ada pilihan trrbek tok dia huhuhuk


6 ulasan:

nabilah_2908 said...

hrumm...apa lah yg ada pada umur..

kalau kwn DMX tu betul2 ikhlas dgn kwn perempuan dia...apa salahnya..tp..sebelum melangkah dgn lebih jauh..kena fikir juga baik dn buruknya...and bersediakah dia untuk hadapi segala macm masalah...? :)

Afzainizam said...

Untuk tatapan sahabat semua ~~~@@@~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

soory lama tak ziarah kat sini, sorry...sibuk sangat sekarang

eeemmmm orang tu banyak pengalaman... eeemmm bagi aku umur bukan halangan tepuk dada tanya selera...yang penting tanya hati...
But jodoh itu ketentuan Tuhan.. dan perlu di ingat ibu bapa sebagai orang yang merestui..
jika orang tua merrestui Allah jua merestuinya..


Terlalu lama ku pendam

Semua rasa ini padamu
Kini ku sudah tak tahan
Ku ingin kau tau semua..
Aku lebih dulu mencintaimu
Aku lebih dulu mengenalmu
Bukannya dia..
Cinta itu harus diungkapkan
Cinta itu harus memiliki
Tak kan kulepaskan dirimu
Memang tinggi egoku
Namun.. ingin ku miliki dirimu..
Demi cinta yang telah lama ku pendam
Demi mengganti semua pengorbanan
Yang telah ku lakukan untukmu
Kau harus jadi milikku..

Farazila said...

salam dmx..

xsalah berkongsi cerita...

berkawan pon tidak kira umur....

fara x nmpk masalahnye....

dmx ada tnye x kawan dmx..sejauh mana hubungan mreka itu???

mama kawan dmx tu bising bila nk mendirikn umah tangga ke apa??

y not tnye mama kawan dmx samada dia boleh terima sesiapa shj sebagai menantu dia x kira umur, pangkat or apa2?

then bila da dpt kepastian...barulah boleh buat keputusan sama ada nk teruskan perhubungan itu atau tidak,...

dmx said...

haii...
nabilah...
btol sgt kata nabilah...
pokoknyee...kene kuat
mghadapi segala kmungkinan akan belaku.....sbb tu dia(kwn) dmx dah pening..hehehek

...:))AFzainizam
kes pengalaman nie....lah
tarikan utama..kan
wah siap ngan puisi g...
hehehek...
apepun....
apabila bek hatinyrr...baiklah amal perbuatan dan brgitulah sebaliknyrr
......
.......pokoknyrr restu ibubapa lah lebih utama.

w'salam,fara...
yg timbul masallahnyrrr...bila ibu kawan (sahabat) tu xberape senang...dgn pilihan dia ( teman hidup )hehehe
alasan jarak umur yg ketara...sangat

*fikir2...
mcmnane...bole jdik mcmnie
ek...hebat gak,pempuan tuu
sampai kawan tu...hilang pertimbangan
wahahak....
.....trend kot

melatidaisy said...

salam,

pd saya, baik dengar ckp ibu :)
kasih ibu bawa ke syurga, penat lelah dia mengandungkan kita dan besarkan kita, bila kita mengutamakan pandangan ibu atleast kita cuba utk membalas jasa2nya sekalipun tak terbalas, yg penting mereka bahagia dengan kelakuan kita,
insyaAllah ibu tahu yg trbaik utk kita :)

dmx said...

w'salam..
melatidaisy...
betol..tuu
....:)
.....thank coment,nnanti saya sampaikan,insyallah kita mdoakan yg trbaek untk sume,amen