? ??????????????Spongebob? ????? ?? ???Rating: 4.4 (48 Ratings)??941 Grabs Today. 14833 Total Grabs. ?????
?Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Smokeing Weed? ????? ?? ???Rating: 4.5 (26 Ratings)??783 Grabs Today. 13522 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Cod BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, July 08, 2010

Konsert Camar Kid...dru Resort

...::: Assalamualaikum wkt :::...
Moga hari ini, hari CERIA buat anda sumerr....

Brsantai bersama.....Camar kid n UIA Contest di dRU rESORT


video

4 ulasan:

nabilah_2908 said...

alahai..mendayu2..lagu mereka.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SYUKUR

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Insya Allah kalau tak ade halangan aku akan buat entry pasal MPV dan colur apa yang sesuai ... tengah cari bahan rujukan yang sesuai... tungguuuuu ye...

Afzainizam said...

Wahh nak cat baru ye bagi kereta jenis MPV ni ...Cuma kami tak tau lah jenis MPV apa? Produa kenari ke, Atos ke, Avanza ke atau apa-apalah... Tak apa lah secara ringkasnya kami syorkan Pilih Colour jenis Spacial Effect Colour ..Secara basic Spacial effect ni ada 2 jenis.. Tak kisah lah dari jenis colour yang solid atau Mattelic.. Mahal sikit lah dari cat mattelic tapi pastinya kamu berpuas hati ngan colour tersebut..Ada bezanya kalau metallic ngan spacial effect ni... metellic ni dah biasa sangat orang pakai..tapi kalau tambah ngan spacial effect ni nampak warna tu lagi menyerlah.. kalau bubuh pada warna solid fuhhh warna solid tu pun nampak menyerlah gak.. tujuannya ialah menggantikan colour pearl yang tak berapa sesuai dipadankan pada bentuk body kereta MPV yang bodynya nampak rata.. warna spacial effect ni nampak hidup warna tu berubah bila waktu cerah dan gelap.. jangan pakai pearl colour tak sesuai langsung ngan kereta MPV..Warna Pearl akan akan nampak berbalam-balam comot dan bercapuk-capuk pada body MPV..

Afzainizam said...

salam dihulur tanda persahabatan,
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

sorry lama tak ziarah ni sorry ye... agak sebuk kebelakangan ni lah.

lama gak tak ziarah kamu ni... lama gak ko tak buat entry baru kat kita orang ni... ada citer baru yang ko nak kongsi kat kita orang ke...